Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Project

Grant Thornton

Project Overview

The fit out entailed taking the space from CAT A to CAT B. Due to the extent of works involved and the critical importance of the handover date a focus on teamwork was implemented by the MAC site management team, enlisting our sub contractor partners to really pull together for the good of our client. The workplace design incorporated an open plan environment that was supplemented by perimeter management suites, meeting rooms and a large document storage area.

Grant Thornton staff and clients are greeted with a striking curved wall that leads them into the reception area where a feature desk awaits. Off the main reception area are a number of meeting rooms that were formed using an advanced glazed partitioning system to provide a solid acoustic barrier. Even though this project was challenging by both design and also in terms of programme, all works were completed ahead of schedule, which enabled the early mobilization of the client’s moves teams.

 

Thanks for delivering the project so successfully – Stephen Hart, Grant Thornton

 

This project was completed by our Dublin team. #TEAMmac

Share

Project Details

Size: 7,000 sq. ft.
Duration: 7 weeks
Team: CBRE (Architect, PM)

Do you have a project you'd like to talk to us about?

Get in Touch